Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, după oferta din PNL de a prelua șefia TVR: 'I-am întrebat în glumă dacă îmi vor binele sau răul' + OFERTA de a candida la parlamentare

Radu Tudor

Radu Tudor a confirmat că mai mulți lideri PNL i-au făcut oferta de a prelua șefia TVR! Vedeta de la Antena 3 a refuzat, așa cum a făcut și în toamnă, când PSD i-a oferit un loc în Parlament, la fel cum procedase și PNL în trecut.

”Furtuna intr-un pahar cu apa. Ieri, pentru cateva ore, am fost “alegerea liberalilor pentru sefia TVR”. Vorba Danei Mladin : “Mai, a cata oara esti propunere? Iar vad stirea asta?”.

Citește și: Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

Sambata dupa amiaza. Ma pregatesc de emisiune. Primesc un mesaj. Dan Tapalaga de la G4Media ma intreaba daca putem vorbi. Sun si purtam un dialog civilizat. Ma intreaba daca am primit oferta unor liberali pentru sefia TVR. Confirm ca in ultimul an, am discutat acest aspect, la propunerea lor. M-au intrebat cativa lideri PNL daca as accepta. Le-am spus ca sunt bine unde sunt, i-am intrebat in gluma daca imi vor binele sau raul. Am ras, nu am tras nici o concluzie, nu a fost nici un angajament. Doar o idee, o propunere. Totul s-a terminat cu “hai sa mai vorbim, poate o sa te mai gandesti”.

Pe fondul acestor dialoguri explorative, neangajante, asta toamna primesc oferta concreta din partea PSD sa candidez la parlamentare. Refuz politicos, le multumesc spunand ca mi-e bine in presa.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘România lui Florin Cîțu e o Românie ruptă din Rai. Este unul dintre cei mai slabi oameni politici din istoria postdecembristă’

In trecut, o astfel de oferta politica primisem si de la PNL. Si atunci, ca si acum, am spus pas.”, a relatat Radu Tudor pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.