Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, explicație care o îngroapă pe Dăncilă și validează negocierile lui Iohannis în SUA

radu tudor

Premierul Viorica Dăncilă se plângea, înainte de vizita lui Klaus Iohannis în SUA, că nu a fost consultată de președinte. Klaus Iohannis a semnat, alături de Donald Trump, o înțelegere privind tehnologia 5G, un subiect deja discutat anterior la nivelul celor două Guvern, asta pentru că ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, a fost în SUA, unde a negociat și finalizat angajamentul României. Practic, pe cel mai important subiect al vizitei în SUA, Guvernul a fost deja consultat, chiar cu rol decizional.

Citește și: Codrin Ștefănescu acuză acordul 'cumplit' dintre Dăncilă și Tăriceanu: Uită de toate ticăloșiile și umilințele?

”Vad asa o agitatie legata de 5G, memorandumul SUA-Romania si cine l-a negociat. Inteleg ca documentarea e pentru unii dificila, dar totusi macar comunicatele de presa pot fi parcurse. Asadar, inaintea vizitei presedintelui Iohannis la Washigton, un important membru al Guvernului a fost in SUA. E vorba de Alexandru Petrescu, ministrul comunicatiilor. Care a discutat, negociat si finalizat angajamentul Romaniei. Inclusiv componenta 5G, despre care unii se fac ca nu inteleg de ce este protejata de spionajul chinez via Huawei”, scrie Radu Tudor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.