Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor face o predicție explozivă: Dacă Putin încearcă un război cu NATO, va fi greșeala vieții lui

Radu Tudor

Radu Tudor comentează ipoteza unui posibil conflict militar NATO - Rusia. Tudor spune că o astfel de ipoteză e mai degrabă utopică, însă exercițiile tactice ale NATO au rolul de descuraja astfel de intenții din partea Rusiei.

Ar fi greșeala vieții lui Putin, spune Radu Tudor

"Nu cred că va fi un război NATO - Rusia, dar dacă Putin va încerca, va fi greșeala vieții lui". Mâine-poimâine poate să apară un blackout (o pană de curent) sau, Doamne ferește, un cutremur.

Toate aceste sfaturi sunt normale. Dar în 2024, când amiralul Bauer, președintele Comitetului militar al NATO, reamintește aceste lucruri, toată lumea le subsumează ideii de război.

Nu cred că va exista un război între Rusia și NATO, dar sunt convins că Vladimir Putin își dorește acest lucru și, ca să îl descurajăm, am declanșat acest excepțional exercițiu, Steadfast Defender 2024, prin care 90.000 de militari din NATO, pe toată suprafața Alianței, vor activa absolut toate planurile de apărare noi, pe care Alianța le-a aprobat la summitul de la Vilnius.

Așadar, îi arătăm lui Putin că va fi greșeala vieții lui dacă va încerca orice fel de agresiune militară pentru un centimetru din suprafața NATO", a spus la Antena 3 CNN analistul militar și realizatorul de televiziune Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.