Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, mesaj NECRUȚĂTOR după ce un stareț a fost răpus de complicațiile Covid: 'Fundamentalismul religios și campaniile de manipulare aduc moartea'

www.agerpres.ro
radu tudor

Parintele arhimandrit Emanuil Rus, ucenic al lui Nicolae Steinhardt, căruia i-a ascuns la Rohia un exemplar dactilografiat din "Jurnalul fericirii", a murit joi în jurul orei 13.00, la Spitalul Județean Satu Mare. Starețul refuzase vaccinarea și era un antivaccinist convins, după cum anunță Radio Cluj.

Radu Tudor, jurnalist Antena3, susține în acest context că fundamentalismul religios și campaniile media de dezinformare aduc moartea, două curente „mirabile” care se susțin reciproc.

„Fundamentalismul religios si campaniile de manipulare & fake news din unele emisiuni radio si tv (sau mesaje de pe Facebook) aduc moartea. Aceste 2 curente mizerabile se sustin reciproc", a spus Radu Tudor, pe pagina sa de Facebook.

Starețul Emanuil Rus a fost internat de mai multe zile pe Secția de Terapie Intensivă, fiind intubat, după ce în urmă cu mai multe săptămâni a făcut o formă severă de COVID-19. El a fost externat în cele din urmă, după ce a trecut prin boală și a fost testat negativ, dar a revenit la spital, ca urmare a efectelor grave lăsate de boală, plămânii fiindu-i afectați sever.

Vezi și: ÎPS Teodosie o comite din nou! O nouă declarație controversată: 'Dacă e cineva afectat de COVID şi face vaccinul, îi este fatal'

Vezi și: CNA a dat zeci de sancțiuni pentru emisiuni despre pandemie și vaccinare - Radioul Arhiepiscopiei Tomisului, amendat cu 10.000 de lei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.