Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rădulescu (PSD Vâlcea), despre demisia în alb a lui Ponta: Sper să fie un episod trecător

ponta dragnea

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, consideră că Victor Ponta "este şi rămâne pesedist" şi speră ca demisia în alb a acestuia să fie "un episod trecător". Rădulescu a declarat miercuri, pentru Agerpres, că social-democraţii au nevoie de unitate pentru a pune în practică programul de guvernare, iar preşedintele partidului, Liviu Dragnea, trebuie susţinut.

"Eu cred că social-democraţii nu trebuie să fie nervoşi în această perioadă. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de unitate pentru a guverna bine şi a ne îndeplini programul votat de oameni. Sper să fie un episod trecător (n.r demisia în alb a lui Victor Ponta). Victor Ponta este pesedist şi rămâne pesedist. Preşedintele Liviu Dragnea este acum ţinta numărul unu a adversarilor noştri politici şi eu cred că trebuie să ne susţinem preşedintele cu toată energia! Rezultatul istoric al PSD se datorează clar celui care a condus partidul în această bătălie electorală", a spus Rădulescu.

El a adăugat că nu e cazul să se scindeze PSD. "Nu este momentul să le facem pe plac celor care doresc să se rupă PSD, pentru că despre asta este vorba, se vrea scindarea PSD şi nimeni nu are dreptul să contribuie la aşa ceva! Nu e vorba doar de PSD, este vorba de ţară! Dacă PSD se scindează, ţara se rupe. Nimeni din partid nu are dreptul să dea satisfacţie celor care vor ţara în genunchi!", a afirmat Constantin Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.