Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat a dispus controale în cluburile de fițe: 4 locații au fost închise, iar amenzile sunt uriașe

raed arafat

Zeci de controale ale pompierilor s-au defășurat vineri și sâmbătă în cluburile din județele Cluj, Iași și din București. Patru unități au fost închise temporar, iar amenzile au depășit valoarea de jumătate de milion de lei.

În timpul controalelor s-a verificat dacă organizatorii respectă prevederile privind capacitatea maximă a sălilor și dacă este asigurată accesibilitatea căilor de evacuare.

„Au fost controlate 40 de obiective... la patru dintre aceste obiective, pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu prin depășirea numărului de utilizatori a fost aplicată amendă în valoare de 100.000 de lei”, a declarat adjunctul inspectorului general al IGSU, general de brigadă Benone Duduc

De asemenea, cele patru cluburi, trei din Iași și altul din București, vor avea activitatea suspendată în următoarele 60 de zile.

Administratorii din alte cluburi au fost amendați cu 50.000 de lei și cu 30.000 de lei.

În timpul controalelor, au fost constatate și alte contravenții pentru care au fost date 24 de amenzi și 22 de avertismente. Valoarea totală a amenzilor este de 539.500 de lei.

Acțiunile de control vor avea un caracter permanent și se vor desfășura în toate localitățile țării, a avertizat șeful DSU, Raed Arafat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.