Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat a făcut ANUNŢUL: Noi modificări la avizele de securitate la incendiu

raed arafat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Galaţi, că Executivul va emite în curând o hotărâre pentru simplificarea obţinerii avizărilor şi autorizaţiilor de securitate la incendiu.

Citeşte şi: Dezvăluiri INCENDIARE: Florian Coldea, acuzat de ŞANTAJ la vârful SRI

"Noi în continuare lucrăm, şi acum la Ministerul de Interne există acte normative care vor schimba anumite acte pentru simplificarea obţinerii avizărilor şi autorizaţiilor fără impact negativ pe partea de securitate. Au fost analizate anumite lucruri, a fost o şedinţă condusă la nivelul premierului şi au fost doamna ministru Dan şi doamna ministru Shhaideh la şedinţa respectivă şi s-au stabilit anumite măsuri de modificare a normelor actuale în sensul simplificării, lucru care urmează să apară în următoarele săptămâni. Este o Hotărâre de Guvern care e pe rol şi care e în curs de avizare. E un proiect de modificare prin ordonanţă de urgenţă care este în lucru şi care urmează să fie avizat şi introdus la Guvern şi toate astea au un singur scop: reducerea timpului şi simplificarea obţinerii avizelor şi autorizaţiilor până la limita în care să nu influenţeze negativ securitatea", a spus Raed Arafat. 

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat s-a aflat sâmbătă, la Galaţi, unde a participat la activităţile dedicate împlinirii a zece ani de la înfiinţarea serviciului SMURD Galaţi.

Citeşte şi: Taxa de solidaritate, o enigmă și pentru miniștri. Şeful fondurilor europene: 'Nu am înțeles...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.