Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat a răbufnit: Nu demisionez. Să mă dea afară, dacă vor! / Șeful DSU acuză voalat o conspirație cu filmul de la Colectiv

arafat raed

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a declarat duminică, la Antena 3, că sunt numeroase atacuri la adresa sa și la adresa sistemului de urgență din România, după filmulețul de la Colectiv care ar fi avut menirea să provoace emoție, că nu demisioneză din funcție și că nu a ascuns nimic legat de Colectiv.

UPDATE - Raed Arafat amenință că pleacă din România

„Sunt atacuri continue cu mesaje prestabilite. Noi, situațiile de urgență și doctorul Arafat, am fost supuși unui astfel de atac de foarte mult timp. Sunt mesaje care apar de către unele persoane, dar sunt coordonate. Mesaje precum: „e de prea mult timp, este bătrân, trebuie să vină tinerii”. Mesaje precum: „a făcut ceva bun, dar acum trebuie să plece”. Toate au fost incluse prin mesaje date pe social media în anumite zone și repetate în anumite televiziuni. S-au intensificat după ce a apărut faimosul film înaintea comemorării Colectiv, dat de Libertatea. Faimosul film a fost ținut de cineva și abia acum a fost scos. Pe baza filmului s-au intensificat atacurile respective împotriva instituției situațiilor de urgență și împotriva mea”, a spus Raed Arafat.

„Eu nu demisionez. Dacă vor să mă demită, să mă demită”, a adăugat acesta. Întrebat cine are interes să distrugă sistemul, Raed Arafat a declarat că sunt companii din România dar și din afara țării.

„E un asalt în ultima perioadă. Nu mă las pentru că au avut încredere în mine foarte mulți oameni. Eu n-am construit sistemul singur. Să vin eu să spun că am plecat este cea mai mare trădare. Dacă vine altul să îmi spună să plec, e altă treabă!”, a încheiat el.

Citeste si: Ciolacu: A fost o greșeală candidatura lui Dăncilă la prezidențiale. PSD trebuia să fie mai curajos. Candidat comun cu ALDE sau independent, variante mai bune .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.