Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, alături de voluntari ai ISU şi UPU-SMURD la Caravana vaccinării din Mureș

arafat vaccin

Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, alături de instituţiile judeţene implicate în campania de vaccinare "Mureşul se vaccinează #firesc", organizează, sâmbătă şi duminică, Caravana vaccinării în mediul rural, în localităţile Bălăuşeri şi Beica de Jos, iar şeful DSU, dr. Raed Arafat, se va alătura voluntarilor care participă la această acţiune, anunță Agerpres.

"Dăm startul Caravanei Vaccinării în mediul rural, alături de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Sâmbătă şi duminică, alături de domnul secretar de stat dr. Raed Arafat şi o echipă de voluntari ai ISU Mureş şi UPU SMURD Târgu Mureş, vom fi în localităţile Bălăuşeri şi Beica de Jos pentru a-i vaccina pe cei care nu au reuşit până acum să ajungă la un centru de vaccinare. După succesul campaniei de vaccinare în mediul urban, ducem vaccinul mai aproape de mureşenii care locuiesc în comunele judeţului Mureş. După startul caravanei din acest weekend, campania de vaccinare în mediul rural va continua cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare", a declarat prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, într-un comunicat de presă.

Centrul mobil de pregătire a populaţiei şi personalului de intervenţie, pus la dispoziţie de către DSU, va fi amplasat, sâmbătă, în localitatea Bălăuşeri, iar duminică, în Beica de Jos.

"Între orele 10,00-16,00, toate persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la centrul mobil pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer, fără a avea nevoie de programare. Acţiunea continuă duminică, 23 mai, în comuna Beica de Jos, în acelaşi interval orar (10,00-16,00). Pentru vaccinare, toţi doritorii sunt rugaţi să prezinte cartea de identitate valabilă. Caravana mobilă va fi amplasată lângă postul de Poliţie din Beica de Jos. Acţiunea de vaccinare cu ajutorul caravanei mobile este posibilă datorită voluntarilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al Judeţului Mureş şi UPU - SMURD Târgu Mureş, cu sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, primăriilor Bălăuşeri şi Beica de Jos, alături de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale Mureş. În cele două zile de caravană, primăriile şi voluntarii ISU Mureş vor asigura mijloace de transport pentru persoanele din satele aparţinătoare, precum şi din comunele vecine", a precizat prefectul de Mureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.