Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, ANUNȚ ȘOC: 'Probabilitatea ca România să fie ocolită de coronavirus este extrem de scăzută'

raed arafat exercitiu

Ședul Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a făcut un anunț cutremurător în urmă cu puțin timp în direct la Antena 3: 'probabilitatea ca România să fie ocolită de coronavirus este extrem de scăzută'. Este o chestiune de timp până vor apărea cazuri în toate țările europene, a mai adăugar șeful DSU.

Citește și: Suntem în alertă! Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimetelor a depistat carne de pui cu gripă aviară

"În acest moment pe teritoriul României nu există niciun caz confirmat de coronavirus. Din păcate, probabilitatea ca acest lucru să se păstreze așa sunt extrem de scăzute. Oamenii circulă foarte mult, iar semnele nu sunt vizibile decât în momentul în care probabil este ptrea târziu. Practic până la momentul depistătii persoana poate contamina deza mulți oameni cu care a intrat în contact. Vă dați seama că închiderea ermetică a tării este imposibil. Cu regret trebuie să recunoaștem faptul că apariția cazurilor de coronavirus în toate tările din Europa este doar o chestiune de timp", a declarat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.