Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat anunță că România stă bine la capitolul vaccinare: 'Dacă vedeţi harta Europei...'

Facebook
Raed Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a spus că România stă bine la capitolul vaccinare, comparativ cu majoritatea ţărilor europene.

''La acest moment singura frână care este cantitatea vaccinului care se primeşte. Aici sunt aspectele de livrare pe care le ştiu colegii de la Comitetul de Vaccinare. Dacă ne comparăm cu alte ţări şi există site-uri care ne compară, nu e o chestie băgată de România să spunem că ne lăudăm. Stăm mult mai bine decât majoritatea ţărilor europene.

Noi avem deja 2% vaccinaţi. Dacă vedeţi harta Europei cu 2% vaccinaţi sunt încă două-trei ţări care au atins această cifră. Sunt ţări care sunt mult sub noi. Sunt ţări care sunt sub 1%, aşa că România totuşi este în rândul ţărilor care au fost mai active în acest sens.

Un deputat PNL sare în apărarea lui Mihai Chirica după ce a fost stropit cu iaurt: 'Este condamnabil şi inacceptabil într-un asemenea context'

Eu zic că modul de organizare, faptul că s-a implicat Ministerul Apărării, faptul că s-a colaborat între noi toţi, Ministerul Apărării cu DSU, cu Ministerul Sănătăţii, faptul că au fost implicate resurse la nivel naţional, logistice, personal medical. A fost organizat din punctul meu de vedere, destul de eficient ca să putem vaccina mai mulţi.

Am ajuns pe zi să vaccinăm peste 30.000 de oameni. Toate ţările au probleme. Orice problemă care poate fi corectată, sunt covins că colegii o vor corecta, dar nu e nimeni care să poată să spună: e perfect la mine totul. Ideea este ce realizăm şi rezultatul nostru în acest moment, este un rezultat bun. Echipa de vaccinare şi-a făcut treaba, din punctul meu de vedere'', a declarat Raed Arafat, în exclusivitate la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.