Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat cheamă românii la vaccinare: 'Dacă e în stare gravă și nu se internează, se condamnă la moarte'

Facebook
Raed Arafat

Raed Arafat le-a mulțumit românilor care au decis să se vaccineze, în ultimele zile, când s-a înregistrat record la centrele de vaccinare. El le transmite nevaccinaților care s-au infectat și se simt rău să meargă urgent la spital. ”se condamnă la moarte”.

România a activat Mecanismul european de protecţie civilă, însă doar câteva state din UE din cele 26 au răspuns pozitiv, cel puțin până acum.

”E un lucru extrem de bun. Le mulțumesc celor care vin la vaccinare, oamenii au înțeles. Avem datoria să facem acest lucru și să ne implicăm. E unica soluție ca să nu se mai repete situația de acum, unica soluție pentru a se proteja fiecare pentru viața lui.

Fiecare persoană care se vaccinează face un pas înainte pentru toți. Dacă eram vaccinați destui, nu erau necesare măsurile care s-au luat. Se auto-condamnă, dacă e în stare gravă și nu se internează, se condamnă la moarte. Trebuie să ajungi la spital înainte să ajungă în stare gravă.

Sunt mai multe țări cu care suntem în discuție pentru personal medical, ca Danemarca, Polonia. Italia ne dă anticorpi monoclonali, Danemarca ne dă concentratoare.”, a spus Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.