Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat vorbește despre CONSPIRAȚIA legată de coronavirus: 'S-a întâmplat un lucru extraordinar. Au stat chinezul cu rusul, cu americanul și au făcut'

www.mixdecultura.ro
teoria conspiratiei

Conspirația legată de coronavirus are adepții în toate țările lumii! Oficiali din multe țări nu cred în existența virusului, în timp ce unii cred că ar fi creația ocultei mondiale pentru decimarea populației globului.

Raed Arafat a vorbit, la Digi 24, despre ”conspirația” pe care și-o închipuie unii.

”Ei cred deja aceste teorii - că de fapt nu e Covid şi că noi exagerăm, că de fapt e o conspiraţie a lui Bill Gates, că e o conspiraţie a nu ştiu cui. Eu am zis-o şi o repet şi astăzi pentru cei care nu m-au auzit zicând-o: dacă e conspiraţie, să înţeleagă lumea că s-a întâmplat un lucru extraordinar. Lumea, toate puterile s-au înţeles. Asta înseamnă că a stat americanul cu rusul, cu chinezul, cu japonezul, cu Europa, cu toată lumea şi au făcut o conspiraţie împotriva populaţiilor proprii. Nu a fost aşa ceva. Cine crede că aşa ceva a fost, este imposibil.”, a declarat Raed Arafat.

Citește și: A fost descoperit primul ‘acoperit’ din USR! S-a lăsat cu o demisie din echipa Barna

Potrivit acestuia, ”a pornit virusul, este o pandemie”.

”Nu discut de originea virusului şi de toate speculaţiile. Până nu avem alte probe, alte dovezi, mergem pe ideea mutaţiei, cum a fost la gripa spaniolă acum 100 de ani aproximativ şi avem o problemă serioasă cu care se confruntă tot mapamondul. Nu e de glumit, este de luat în serios şi trebuie să rămână situaţia asta în domeniul tehnic, fără a fi politizată pentru că riscul pierderii încrederii populaţiei în autorităţi care gestionează acest lucru, riscul major este că la momentul la care vom avea nevoie de colaborarea populaţiei, la modul real, să nu o avem şi factura va fi foarte mare, va fi în vieţi omeneşti”, a mai declarat Arafat.

Citește și: EXCLUSIV Lovitură de teatru: LIDL cedează: Mutarea făcută de gigantul german pe piața din România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.