Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, despre incidentul de la Marius Nasta: 'Probabil pacienții vor fi relocați'

Antena 3
incendiu spital Marius Nasta

Șeful DSU Raed Arafat a declarat duminică seară, la Antena 3, că echipele de intervenție care au fost chemat la Spitalul Marius Nasta din București, la alertă de incendiu, nu au găsit focu cu flacără în „tirul ATI”.

„Era anunţat un incendiu la TIR-ul de terapie intensivă, însă la sosirea echipelor nu era foc cu flacără. În interiorul TIR-ului nu era fum şi nici flacără. Probabil ceva la exteriorul TIR-ului a fost. Echipele sunt acolo, nu sunt probleme. Probabil, pacienţii vor fi relocaţi până se verifică complet situaţia. Nu sunt probleme la acest moment'”, a zis Raed Arafat.

Un incendiu a izbucnit duminică seara la Institutul Marius Nasta din București. Zeci de pompieri se află la fața locului. Șapte pacienți au fost evacuați.

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui ventilator aflat pe unitatea mobilă ATI de la Spitalul Marius Nasta. Fumul a fost văzut în jurul orei 22.30 și au fost alertate autoritățile.

În interiorul unității se aflau șapte pacienți Covid, dintre care cinci sunt intubați. Pacienții au fost evacuați și probabil au fost mutații în alte spații.

La fața locului se află opt autospeciale de stingere, autoscara, opt echipaje SMURD și unitate de terapie intensivă mobilă.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.