Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, detalii de ULTIMĂ ORĂ despre accidentul din Olt pentru care s-a activat PLANUL ROȘU de intervenție

Inquam Photos / George Calin
Raed Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat că în accidentul din judeţul Olt au fost implicate 19 persoane, din care una a murit. Alte două victime sunt în stare gravă, între acestea fiind şi o femeie însărcinată.

Raed Arafat a declarat, la Digi 24, că în accident au fost 19 persoane implicate, din care o persoană a murit, două persoane sunt de Cod roşu, între care o femeie însărcinată, două de Cod verde şi 14 de Cod galben, conform News.ro.

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - Plouă zi de zi, scăpăm temporar de caniculă

El a spus că acolo au intervenit 17 echipaje plus o autospecială de victime multiple.

Reprezentanţii ISU Olt au explicat că, din cele 19 persoane, una a murit, două fiind accidentate grav, două - uşor, iar restul nu au probleme.

Potrivit ISU Olt, persoana care a murit este un bărbat de 49 de ani, din Scorniceşti, iar între celelalte persoane implicate se află doi copii şi o femeie gravidă.

La ora 16.20, s-a încheiat misiunea din punct de vedere medical şi încetează măsurile planului roşu de intervenţie, au precizat reprezentanţii ISU Olt.

Accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 65, în localitatea Priseaca, fiind implicate 6 vehicule, respectiv un microbuz transport persoane, o autoutilitară de transport vehicule, un autotren şi trei autoturisme. Informaţiile preliminare arătau că sunt 16 persoane implicate.

Pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, a anunţat IGSU.

 

Pentru gestionarea situaţiei acţionează 7 ambulanţe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum şi 9 ambulanţe SAJ, arată IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.