Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, ședință de URGENȚĂ cu reprezenții ANM după criticile care au curs după tornadă de la Călărași

Inquam Photos / George Calin
Raed Arafat

Raed Arafat va avea, joi, la sediul Ministerului de Interne, o discuție cu reprezentanții Departamentului pentru Situații de Urgență și ai Administrației Naționale de Meteorologie despre sistemul Ro-Alert, după criticile potrivit cărora tornada de la Călărași nu a fost anunțată prin aplicație.

Audieri de ULTIMĂ ORĂ în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! Proprietarul mașinii, dezvăluiri despre ultimele zile ale designerului

Surse din cadrul Ministerului de Interne au precizat, pentru MEDIAFAX, că șeful DSU și secretarul de stat în MAI Raed Arafat discută, joi, la sediul Ministerului cu reprezentanți ai Departamentului și ai Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Discuția este una tehnică și vizează aspecte privind introducerea tornadelor în sistemul Ro-Alert, după ce aplicația a fost criticată pentru că tornada de marți de la Călărași nu a fost anunțată.

Într-un mesaj postat miercuri pe Facebook, Raed Arafat, a răspuns criticilor subliniind că Ro-Alert nu depistează singur fenomenele periculoase și că meteorogii sunt cei care interpretează datele, nu DSU sau IGSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.