Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, informații despre accidentul tragic din Bacău

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raed Arafat

Șeful DSU Raed Arafat a prezentat, duminică, la Antena 3, informații suplimentare legate de accidentul tragic produs pe DN 2, în localitatea Răcăciuni, în urma căruia 7 persoane, printre care doi copii, au murit.

"În acest moment, din ultimele informații primite, sunt 7 decedați, din păcate, și 5 răniți. Printre decedați sunt doi minori și un adult din autoturismul cu care s-a ciocnit microbuzul și 4 adulți din microbuz, iar răniții sunt 5, dacă nu greșesc, doi minori printre ei. Sunt deja la spital și așteptăm evaluarea ca să avem informații suplimentare.

Accident între o mașină și un microbuz - 7 morți și 5 răniți. Planul roșu a fost activat / UPDATE

Au fost trimise echipe din trei județe, din Bacău, din Galați și din Vrancea, plus elicopterul care a plecat de la Iași. (...)

Victimele au fost transportate, în principal, în județul Bacău. Știu că persoanele respective erau conștiente, dar asta nu înseamnă că nu se pot descoperi leziuni. Într-un accident în care au fost decese, orice persoană, chiar dacă este conștientă, poate să aibă încă anumite leziuni interne care să se descopere la spital.

Au fost persoane sub resuscitare. Cele două care sunt de sub resuscitare sunt din cele 7 care au fost declarate decedate", a declarat Raed Arafat, în exclusivitate, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.