Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, reacție la războiul din Israel: 'Ca palestinian de origine nu pot spune decât că...'

raed arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă, miercuri, că „ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare”.

„Ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare. Ca om în primul rând, dar şi ca palestinian de origine şi medic care şi-a dedicat viaţă salvării de vieţi, nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greşit, este inuman şi criminal”, a scris, miercuri, pe Facebook, Raed Arafat.

Acesta apreciază că „violenţa de orice fel naşte violenţă, iar cei care cred că prin uciderea civililor, femeilor, bătrânilor şi copiilor, vor găşi soluţii pentru cauza lor, greşesc şi demonstrează o abordare primitivă pe care nu o poate accepta nicio religie şi nicio persoană raţională”.

„Condoleanţele mele se îndreaptă către cei care şi-au pierdut copii, părinţii, fraţii, surorile şi prietenii în aceste zile. Toate cele întâmplate vor rămâne că o pată neagră, de neuitat, în istoria omenirii”, a mai transmis Arafat.

Ultimul bilanţ raportat de Israel după violenţele generate de atacul Hamas declanşat sâmbătă dimineaţă a ajuns la peste 1.200 de morţi şi 2.700 de răniţi.

La rândul lor, palestinienii anunţă peste 900 de morţi în Gâşia Gaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.