Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, precizări de ultimă oră despre situația gravă de la Spitalul Cărbunești: 'E clar că le poate afecta viața pacienților'

idevice.ro
Raed Arafat

Instalația de oxigen de la Spitalul Cărbunești s-a stricat. A fost activat codul roșu. Bolnavii sunt trecuți în amulanțe și sunt trecuți pe oxigen în mașini. Șeful DSU, Raed Arafat, susține că județul a sprijinit spitalul cu cinci ambulanțe, iar județele învecinate au sărit și ele în ajutpr cu oxigen și alte ambulanțe.

„Am fost informat imediat. Au fost mobilizate mai multe resurse din județele limitrofe: oxigen și ambulanțe. E o defecțiune tehnică. Noi așteptăm ca firma care se ocupă de mentenanță să intervină rapid. Motivele defecțiunii nu le știu. Județul a acționat foarte bine.

Din județul respectiv au fost trimise 5 ambulanțe SMURD și din județele limitrofe au fost trimise mai multe; nu pot să dau cifra exactă. Au mai fost trimise butelii de oxigen, de asemenea.

Este foarte bine cum au acționat. Colegii de acolo dacă au nevoie ne pot anunța.

Este extrem de important pentru pacienț. E clar că le poate afecta viața pacienților. Măsuri de înainte? Ce măsuri? Nu știm de ce a apărut defecțiunea”, a spus Raed Arafat la Digi24.

Vezi și: Cod roșu activat la Spitalul Cărbunești, suport Covid-19: instalația de oxigen s-a stricat; bolnavii sunt mutați în ambulanțe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.