Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat: 'Sunt convins că starea de alertă va continua. Vaccinul este o lumină la capatul tunelului dar mai avem mult până ajungem la lumina asta'

Inquam Photos / Octav Ganea
Raed Arafat

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, s-a declarat convins, sâmbătă, la Digi24, că starea de alertă va fi prelungită în România. El spune că nu s-a discutat însă de noi restricții.

„Acum suntem mai mult la un platou, nu mai avem scadere rapida si probabil o sa avem o crestere dupa Sarbatori mai ales pe partea celor care nu au respectat recomandarile de protectie impotriva coronavirusului.  Noi am explicat, poate e bine sa o zic din nou. Inceperea vaccinarii nu este egal cu terminarea problemei si relaxare si revenirea la normalitate. Vaccinarea inseamna inceputul unui drum care va dura cateva luni pana va avea efectul scontat si un procent semnificativ din populatie se va vaccina. Vaccinul este o lumina la capatul tunelului dar mai avem mult pana ajungem la lumina asta”, a declarat Raed Arafat.

„Eu sunt convins ca starea de alerta va continua. Inca nu am iesit la liman, inca e posibil sa fie cresteri. Nu s-a discutat de noi restrictii”, a adăugat șeful DSU.

Citește și: Decizie controversată: Un dosar de corupţie în care apare omul de afaceri Frank Timiş, clasat de justiția senegaleză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.