Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat vrea să le închidă gura celor care critică măsurile autorităţilor: 'Poate ar trebui să vină să dea răspunsuri populației'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Raed Arafat susține că anumiți oameni ar trebui să dea explicații după ce au criticat măsurile luate împotriva noului coronavirus. Secretarul de stat se declară deranjat de cei care au abordări juridice ale situaţiei.

"Cum scrii ceva pe Facebook, ești atacat de pe conturi false. Apar tot felul de discuții care pun sub semnul întrebării toate măsurile pe care le-am luat. Când apar oameni care nu au nimic cu meseria de medic, nu au nicio legătură cu Medicina și o iau pe toate părțile despre Covid-19, fără să ia contextul medical, și pun sub semnul întrebării deciziilor doctorilor... ce să mai zici?! S-a ajuns prea departe! Acești oameni trebuie să aibă responsabilitate! La un moment dat, dacă vedem că situația nu mai este atât de roz, poate ar trebui să vină să dea răspunsuri populației", a declarat Raed Arafat la Antena 1.

"Au început să iasă anumite personaje, pe linie juridică, și să spună că oamenii au fost tratați experimental, că au fost tratați cu un medicament pentru HIV. Toată lumea a folosit medicamentul respectiv. Omul de rând nu are acces la toate datele medicale", a mai spus raed Arafat.

Raed Arafat îl atacă şi pe Viorel Cataramă, cel care a vrut să se infecteze intenţionat.

"Mai era unul care spunea că vrea să se infecteze cu coronavirus. Nici nu vreau să-i dau numele. Apărea la toate televiziunile. Voia el să arate că virusul este ceva banal. Nu conta că sunt peste 1000 de morți. Toate acestea duc la începerea erodării încrederii populației", a adăugat secretarul de stat.

"Pericolul mare este următorul: persoanele care pot vorbi în cunoștință de cauză... multe dintre acestea nu mai vor să o facă! Am rămas doar câțiva nebuni care continuăm să ne expunem. Suntem înjurați, dar ne asumăm ce spunem. Repet: sunt unii care știu foarte bine să vorbească despre coronavirus, dar nu mai vor să iasă în față de teamă să nu fie înjurați", a subliniat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.