Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal, în cârje la două zile după ce a cucerit trofeul la Roland Garros

telegraphindia.com
Rafael Nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, a părăsit marţi, în cârje, clinica din Barcelona unde a beneficiat de un nou tratament la piciorul stâng, înainte de a se îndrepta către Mallorca, la două zile după ce a câştigat pentru a 14-a oară în cariera sa turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, informează cotidianul Marca.

Conform imaginilor difuzate de postul de televiziune La Sexta, Nadal a coborât dintr-o maşină care l-a transportat la aeroportul din Barcelona şi s-a deplasat cu ajutorul cârjelor, fără să se sprijine pe piciorul stâng.

Presa spaniolă precizează că celebrul jucător a efectuat marţi primul său tratament prin radiofrecvenţă, menit să-i reducă durerile la piciorul stâng.

Chestionat pe aeroport în legătură cu eficacitatea noului tratament, Nadal a răspuns: "Vom vedea în câteva zile".

Rafael Nadal suferă de mai mulţi ani de sindromul Muller-Weiss, o maladie degenerativă "cronică şi incurabilă" care l-a obligat să pună capăt sezonului 2021 în luna august din cauza durerilor. El a revenit în circuit la începutul anului şi a reuşit să cucerească al 21-lea titlu de Grand Slam din cariera sa, în luna ianuarie la Australian Open.

Duminică, Nadal a stabilit un nou record de trofee de Mare Şlem în era Open (22), după ce l-a învins în trei seturi, 6-3, 6-3, 6-0, pe norvegianul Casper Ruud în finala de la Roland Garros.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.