Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz se vor duela pe o celebră arenă de box din Las Vegas

telegraphindia.com
Rafael Nadal

Tenismenii spanioli Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz, primii doi jucători ai lumii, se vor duela în primăvara anului viitor, pe o celebră arenă de box din Las Vegas (Statele Unite), informează agenţia DPA, potrivit Agerpres.

În perioada premergătoare turneului de la Indian Wells, superstarurile iberice vor disputa un meci demonstrativ la MGM Grand Garden Arena, în data de 5 martie, au anunţat organizatorii acestui eveniment.

Sala respectivă a găzduit de-a lungul timpului meciuri importante de box, având în prim plan pugilişti celebri, precum Mike Tyson, Floyd Mayweather, Canelo Alvarez, Manny Pacquiao sau Tyson Fury.

Nadal, deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem la simplu masculin (22), îl va înfrunta pe actualul număr unu mondial, Carlos Alcaraz, într-o ciocnire a generaţiilor. Alcaraz va împlini 20 de ani în luna mai, în timp ce Nadal va sărbători 36 de ani în iunie.

Meciul din capitala mondială a jocurilor de noroc va marca revenirea lui Alcaraz în acţiune, în Statele Unite, la şase luni după ce a triumfat la US Open, unde a obţinut primul său titlu de Grand Slam.

Cel mai tânăr număr unu mondial din istoria ATP, Carlos Alcaraz este văzut drept jucătorul care va domina circuitul masculin în următorii ani, dar a declarat recent că nu doreşte să fie comparat cu Nadal.

"Nu are rost să facem comparaţii. Nu contează că acum sunt numărul unu mondial, întreaga carieră a lui Rafa reprezintă mult mai mult. Este o plăcere, pentru toţi iubitorii tenisului, să-l vadă pe Rafa pe teren", a declarat Alcaraz.

Turneul de categoria Masters 1.000 ATP de la Indian Wells va debuta pe 8 martie. Anul acesta, Nadal l-a învins pe Alcaraz în semifinale, înainte de a se înclina în finală în faţa americanului Taylor Fritz. Nadal a dezvăluit ulterior că a jucat cu o coastă ruptă în meciul pentru titlu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.