Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alexandru Rafila abordează subiectul trecut sub tăcere: 'Avem cea mai mare rată de suicid în rândul copiilor şi adolescenţilor, înregistrată în anul 2021'

Inquam Photos / Octav Ganea
copii scoala

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că în anul 2021 România a înregistrat cea mai rată a suicidului la copii şi adolescenţi, el arătând că în acest context autorităţile trebuie să găsească un echilibru între asigurarea sănătăţii publice şi dezvoltarea armonioasă a tinerilor.

"Avem în continuare probleme mari, cea mai mare rată de suicid în rândul copiilor şi adolescenţilor, înregistrată în anul 2021. Suntem responsabili pentru sănătatea lor şi încercăm să facem în aşa fel încât să păstrăm un balans între sănătatea publică şi modul de dezvoltare armonioasă a acestor copii", a declarat Alexandru Rafila, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Prahova.

Citește și: Alexandru Rafila, estimări pentru luna februarie: am putea ajunge la 76.000 de cazuri pe zi, în scenariul cel mai negru

Rafila a menţionat că, în funcţie de evoluţia epidemiologică, vor fi luate măsuri care să reducă viteza de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

El a subliniat că acestea vor fi luate pentru o perioadă determinată, în aşa fel încât să nu fie afectate viaţa economic, socială "şi cel mai grav, sănătatea copiilor".

Citește și: Alexandru Rafila: avem aproape 20.000 de cazuri, dar numai aproximativ 2% ajung în spitale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.