Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raheem Sterling este aproape de un transfer la Chelsea

The Telegraph
Raheem Sterling

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra este aproape de un acord cu jucătorul lui Manchester City Raheem Sterling, care ar deveni primul recrut din era Todd Boehly pentru gruparea londoneză, a relatat presa britanică, citată de AFP.

Conform Sky Sports, venirea lui Sterling la Chelsea, vândut recent unui consorţiu de investitori de către fostul proprietar rus Roman Abramovici, este "iminentă" chiar dacă valoarea transferului este încă în discuţie între cele două cluburi.

Sterling (27 ani) este în ultimul an de contract cu City, care ar solicita o sumă de aproximativ 45 milioane lire sterline.

Cu City, internaţionalul englez a câştigat patru titluri de campion al Angliei şi nouă trofee în total de la sosirea sa la acest club în 2015, de la Liverpool.

El a marcat 131 de goluri în 337 de meciuri, dar a fost pus în umbră de sosirea lui Jack Grealish anul trecut pentru 100 milioane lire sterline. De asemenea, recentele transferuri ale lui Erling Haaland şi Julian Alvarez îi fragilizează poziţia.

Chelsea, la rândul ei, este în căutarea unui marcator după plecarea lui Romelu Lukaku la Inter Milano.

Noul preşedinte al lui Chelsea, americanul Tom Boehly, îşi asumă în totalitate şi funcţia de director sportiv interimar în noua organigramă a clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.