Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raid israelian în Cisiordania - Un militant a fost arestat iar un alt palestinian a fost ucis

timesofisrael.com
Soldaţi israelieni

Forţele israeliene au ucis un palestinian în timpul unui raid într-un oraş din Cisiordania, în care au arestat un lider local al grupării militante Jihad Islamic, au anunţat Ministerul Sănătăţii şi locuitorii, relatează Reuters.

”Dirar Riad Al-Kafrini, care a fost împuşcat mortal de forţele de ocupaţie israeliene, a ajuns mort la spitalul Jenin”, a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat, potrivit AFP.

Comandouri deghizate în palestinieni au intrat în Jenin pentru a face două arestări şi au fost atacate, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei israeliene. Aceştia au tras înapoi, lovind mai mulţi bărbaţi înarmaţi şi au plecat fără să înregistreze victime, a adăugat el.

Cel puţin 54 de palestinieni au fost ucişi de la sfârşitul lunii martie, majoritatea în Cisiordania ocupată, inclusiv militanţi şi civili suspecţi, precum şi jurnalista palestino-americană Al Jazeera Shireen Abu Akleh, care documenta o operaţiune a forţelor israeliene la Jenin.

În aceeaşi perioadă, 19 persoane - majoritatea civili israelieni în interiorul Israelului - au fost ucise, în principal în atacurile palestinienilor. Au fost ucişi şi trei atacatori arabi israelieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.