Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank a nominalizat-o pe Alina Rus pentru poziția de CFO și membru în conducerea executivă

idevice.ro
Raiffeisen

Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank a nominalizat-o pe Alina Rus pentru conducerea Diviziei de Control Financiar şi Contabil (CFO) şi membru în conducerea executivă a băncii, informează banca printr-un comunicat transmis luni AGERPRES.

Nominalizarea va deveni efectivă după obţinerea autorizării din partea Băncii Naţionale a României.

Potrivit comunicatului, Alina Rus face parte din echipa Raiffeisen Bank de aproape 20 de ani şi a acumulat experienţă în managementul riscului de credit pentru IMM-uri şi corporaţii, în coordonarea şi transformarea proceselor de creditare, precum şi în domeniul reglementărilor din aria ei de expertiză. Din 2015 până în prezent, aceasta a condus activităţile de management al riscului de credit pentru IMM şi Corporaţii.

Până în prezent, CFO al băncii a fost Mihail Ion, care va prelua o altă divizie a băncii, Pieţe de Capital, Servicii Bancare de Investiţii şi Planificare Financiară Personală, după autorizarea de către BNR, potrivit Agerpres.ro.

"Mă bucur că Alina completează echipa noastră de conducere executivă şi sunt sigur că o să-şi aducă o contribuţie semnificativă. A demonstrat abilităţi deosebite ca leader şi înţelege foarte bine nevoile băncii. Ne aşteaptă o perioadă provocatoare şi interesantă în care vom contribui cu toţii la transformarea şi succesul nostru ca organizaţie", a spus Zdenek Romanek, preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank.

Grupul Raiffeisen are 25 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi deserveşte peste 2,28 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are aproape 4.700 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 1.131 ATM-uri & MFM-uri şi o reţea de peste 26.400 POS-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.