Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank este prima bancă din România care obţine certificarea 'Safety in Place'

Raiffeisen

Raiffeisen Bank, parte a grupului austriac Raiffeisen, este prima bancă din România care obţine certificarea "Safety in Place" pentru verificarea şi evaluarea corectitudinii interpretării şi implementării măsurilor de prevenţie Covid-19, informează un comunicat al băncii.

Compania RINA a dezvoltat "Safety in Place" bazându-se pe cele mai recente reglementări ale OMS şi autorităţilor naţionale, precum şi pe orientările, liniile directoare şi bunele practici formulate de specialişti şi principalele asociaţii comerciale.

Potrivit sursei citate, certificatul şi etichetele "Safety in Place" se acordă după o procedură riguroasă ce cuprinde verificări adaptate specificului activităţilor desfăşurate, asigurând astfel toate părţile interesate că în locaţiile auditate au fost atinse standardele de siguranţă şi se implementează protocoalele de igienă adecvate, în conformitate cu normele legale precum şi respectarea celor mai bune practici în prevenţia Covid-19.

"Încă din primul moment al pandemiei am implementat o serie de măsuri de prevenţie şi protecţie, acţionând responsabil pentru sănătatea clienţilor, angajaţilor şi partenerilor noştri, în conformitate şi cu normele impuse de autorităţi. Ne bucurăm că prin parteneriatul cu RINA, eforturile noastre au fost certificate de o instituţie cu reputaţie, experienţă vastă şi competenţe ridicate în certificările din domeniul sănătăţii şi siguranţei ocupaţionale, recunoscută la nivel mondial pentru rigurozitatea cu care desfăşoară auditurile. În această perioadă, echipa noastră depune toate eforturile pentru a menţine echilibrul optim între siguranţă şi calitatea serviciilor pe care vrem să le oferim tuturor celor care vin în locaţiile noastre", a declarat Irina Kubinschi, director executiv resurse Umane la Raiffeisen Bank, potrivit Agerpres.ro.

Potrivit lui Alessandro Romei, EMEA Senior Director al RINA, certificarea "Safety in Place" acordată Raiffeisen Bank reprezintă atât o premieră în materie pentru mediul bancar din România, cât şi respectarea angajamentului asumat de grupul RINA de a aduce permanent pe piaţa locală expertiza specifică, contribuind astfel la rezolvarea nevoilor şi gestionarea provocărilor cu care se confruntă organizaţiile afectate de actuala pandemie.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi mai mult de 2,22 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are peste 4.600 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 660 de ATM-uri, 450 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea de peste 25.600 de POS-uri.

Organism de certificare cu prezenţă multinaţională şi o excelentă reputaţie, firma RINA a fost înfiinţată în Italia în urmă cu 160 de ani. Compania are acum o reţea de peste 200 birouri în 70 de ţări şi un număr de 3.900 angajaţi (www.rina.org). RINA este prezentă în România din 2006, oferind o paletă largă de servicii integrate de certificare, verificare a conformităţii, inspecţii şi instruire, atât la nivel local cât şi internaţional.

RINA este lider în certificarea serviciilor ISO precum şi altor sisteme de management, fiind un organism acreditat cu recunoaştere la nivel internaţional. Având o experienţă vastă şi competenţe ridicate în certificările din domeniul sănătăţii şi siguranţei ocupaţionale, RINA s-a preocupat intens în contextul pandemiei Covid-19 de identificarea soluţiilor de certificare cele mai potrivite pentru prevenirea şi controlul răspândirii infecţiilor cu agenţi biologici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.