Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank își surprinde clienții pe timp de criză: Ce serviciu gratuit a fost lansat

idevice.ro
Raiffeisen

Raiffeisen Bank a lansat SavingBox, o funcţionalitate nouă în Smart Mobile, cu ajutorul căreia clienţii pot economisi un procent din fiecare plată efectuată cu cardul de debit, a anunţat marţi banca.

Funcţionalitatea este disponibilă prin actualizarea aplicaţiei Smart Mobile din magazinele de aplicaţii (Google Play Store, App Store, AppGallery).

SavingBox este un serviciu gratuit, care le permite clienţilor crearea unui fond de rezervă, într-un mod simplu, punând bani deoparte într-un cont de economii in lei, la care clientul are acces oricând şi primeşte o dobânda avantajoasă, de până la 4% pe an.

"Lansată de la mijlocul lunii noiembrie, funcţionalitatea SavingBox a fost activată până în prezent de peste 14.000 de clienţi. Momentul lansării SavingBox ţine cont de preocuparea crescută a oamenilor faţă de economisire şi un mediu de dobânzi ridicate, care face atractive astfel de produse şi servicii. Economisirea cu paşi mici ne ajută, în timp, să ne îndeplinim chiar şi cele mai ambiţioase obiective. Raiffeisen Bank acordă o importanţă deosebită planificării financiare, sprijinind clienţii să-şi constuiască în primul rând un fond de rezervă şi să economisească pentru obiectivele financiare importante din viaţa lor" a spus Andra Ion, director Planificare Financiară Personală la Raiffeisen Bank.

Cu noua funcţionalitate, clienţii au posibilitatea de a alege cât să economisească automat, selectând un procent de 1%, 3%, 5% sau 10% din valoarea fiecărei plăţi cu cardul de debit. Totodată, pot stabili opţional şi o sumă maximă. O dată activat SavingBox, la fiecare plată cu cardul de debit în lei, suma calculată în funcţie de opţiunile selectate, va fi transferată automat din contul curent în contul de economii în lei.

Mai mult, în cazul în care clientul nu are deja un cont de economii deschis, activarea SavingBox presupune implicit şi deschiderea unui astfel de cont în care se vor acumula sumele economisite, pe măsură ce se utilizează cardul de debit.

Atât deschiderea, administrarea cât şi închiderea opţiunii SavingBox şi a contului de economii în lei, pot fi făcute confortabil, direct din aplicaţia Smart Mobile şi fără costuri.

Raiffeisen Bank activează de 25 de ani pe piaţa bancară din România, fiind una dintre cele mai mari bănci universale din ţară. Banca deserveşte peste 2,28 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice, are 4.700 de angajaţi, 300 de agenţii în toată ţara, 1.131 ATM-uri / MFM-uri şi o reţea de aproximativ 28.000 POS-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.