Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum pentru persoane juridice

dreamstime.com
raiffeisen

Raiffeisen Bank lansează primul card Visa Platinum Business dedicat persoanelor juridice, acesta fiind primul card de business Platinum pe care Visa îl lansează în parteneriat cu o bancă din România, dedicat oamenilor de afaceri care călătoresc mult, îşi desfăşoară afacerile şi în străinătate, au parteneriate cu furnizori externi şi au o viaţă activă social, informează Agerpres.

Potrivit comunicatului băncii, pe lângă operaţiunile uzuale - retrageri de numerar în ţară sau în străinătate, operaţiuni la ATM/MFM/POS, plăţi online, conversie automată în valuta ţării unde e utilizat cardul, plata gratuită la comercianţi etc. - cardul oferă acces la LoungeKey în aeroporturi din România şi din lume, acces la platforma Air Refund (compensaţii de până la 600 de euro în cazul în care zborul a fost anulat sau a fost refuzată îmbarcarea), programul Visa Luxury Hotel Collection, oferte pentru shopping, restaurante, divertisment, artă şi călătorii prin platforma www.visa.ro/premium, acces pentru companie pe visa.ro, dar şi asigurare de călătorie.

"Ne aşteptăm la o reacţie foarte pozitivă din partea clienţilor noştri la lansarea acestui card Visa Premium, pentru că beneficiile ataşate sunt foarte atractive şi adaptate nevoilor lor. Suntem bucuroşi că Raiffeisen Bank îşi completează astfel oferta pentru companii şi antreprenori. Cu acest card în portofel, fără îndoială clienţii noştri vor avea o experienţă mult îmbunătăţită în călătoriile lor de afaceri", a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank.

Primii 100 de clienţi Raiffeisen care vor achiziţiona cardul de debit Visa Platinum Business vor beneficia de o ofertă specială în parteneriat cu TransSped şi vor primi un certificat digital pentru semnătura electronică calificată, valabil 1 an.

"Prin acţiunile demarate pe piaţa din România, ne dorim să susţinem şi să încurajăm afacerile prin soluţii şi programe adaptate la mediul economic actual. Ne bucurăm să fim parteneri cu Raiffeisen Bank la lansarea primului card de business Visa Platinum, ca parte a strategiei de extindere a beneficiilor premium oferite de Visa pentru companii şi angajaţii acestora", a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa România.

Raiffeisen Bank este una dintre top 5 bănci universale din România şi deserveşte peste 2,28 milioane de clienţi persoane fizice şi juridice. Banca are 4600 de angajaţi, 300 de agenţii în toata ţara, 1131 de ATM-uri şi MFM-uri şi o reţea de 27.900 de POS-uri.

Raiffeisen Bank a intensificat, în ultimii ani, procesul de simplificare şi transformare digitală. A investit în noi tehnologii, pentru a pune bazele unei infrastructuri IT sigură şi flexibilă, care să răspundă nevoilor clienţilor săi. Banca are peste 1,15 milion de clienţi digitali care folosesc aplicaţiile Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online. Banca are in portofoliu peste 550.000 de carduri de credit şi peste 2,4 carduri de debit active.

Visa este lider mondial în domeniul plăţilor digitale, facilitând tranzacţii de plată între consumatori, comercianţi, instituţii financiare şi entităţi guvernamentale din peste 200 de ţări şi teritorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.