Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LIVE VIDEO Moment fără precedent la ședința istorică a Parlamentelor României şi Republicii Moldova: O deputată s-a abținut cu greu să nu plângă

Raisa Enachi

Una dintre puținele deputate din Parlamentul României a stârnit momente emoționante în ședința istorică a Parlamentelor României şi Republicii Moldova. Raisa Enachi, deputată AUR, originară din Republica Moldova, a vorbit, în ședința comună, despre lipsa liderului AUR, George Simion, căruia nu i-a fost permisă intrarea în țară, fiind întors de pe aeroportul din Chișinău.

Enachi a făcut mai multe pauze de vorbire în discursul său, părând că își stăpânește cu greu emoțiile și lacrimile. La începutul discursului, Florin Cîțu a ieșit din sală.

Citește și: LIVE VIDEO Claudiu Târziu, declarație puternică în ședința istorică a Parlamentelor României şi Republicii Moldova: Nedreapta interdicție pusă lui George Simion

”Azi, aici, ar fi trebuit să fie președintele AUR, George Simion, dar, din păcate, el nu se află aici. Acest lucru a fost cauzat de anumite chestiuni procedurale ale Republicii Moldova și este regretabil și greu, foarte greu de acceptat.

Am plecat spre Chișinău de acasă. Sunt parlamentar român. Sunt născută aici, în Basarabia Română. Am fost rușinată de felul în care a fost tratat fratele nostru, român, deputatul George Simion. Evenimentul de azi vine în întâmpinarea idealurilor națiunilor române. Cu toții ne dorim să fim un singur popor și o singură țară.”, a spus Raisa Enachi, deputată AUR, în vârstă de 40 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.