DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Raja Constanta a initiat licitatie pentru CL 45-`Surse de apa Căzănești, Fetești, Țăndărei. Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndăre

RAJA
RAJA

content-image

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a inițiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziția contractului de lucrări: CL 45-“Surse de apa Căzănești, Fetești, Țăndărei. Stații de tratare Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei Reabilitare rezervoare Fetești, Țăndărei, Căzănești. Reabilitare stații de pompare Căzănești, Dridu, Fetești, Țăndăreiprin publicarea în SICAP a anunțului de participare nr. CN1022867/19.07.2020 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 138-340432,  având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 18.09.2020.

Lucrările constau în: lucrări de proiectare și execuție  pentru extinderea și reabilitarea sistemelor cu apă în localitățile Căzănești, Dridu, Fierbinți Târg, Fetești, Țăndărei.

Valoarea estimată a contractului este de 52.153.071,00 lei fără TVA

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANTA, in perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.