Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raja Constanţa anunţă licitaţie pentru CL29-`Rețele apă și canalizare Dârza și Mânăstirea. Rețele apă Samurcași și Cocani`

RAJA
RAJA

content-image

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a inițiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziția contractului de lucrări: CL29-“Rețele apă și canalizare Dârza și Mânăstirea. Rețele apă Samurcași și Cocani” prin publicarea în SICAP a anunțului de participare nr. CN1022865/19.07.2020 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 138-340429,  având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 17.09.2020.

Lucrările constau în: rețea nouă de distribuție apă, de canalizare menajeră, stații de pompare și conducte de refulare ape uzate menajere în localitatea Dârza, rețea nouă de distribuție apa, de canalizare menajeră, stații de pompare și conducte de refulare ape uzate menajere în localitatea Mânăstirea, rețea de apă și stație de pompare apă potabilă pentru localitatea Samurcași și rețea de apă și stație de pompare apă potabilă pentru localitatea Cocani.

Valoarea estimată a contractului este de 43.038.504,00 lei fără TVA

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANTA, in perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.