Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Olaru: 'Primul hop e să mă calific la Jocurile Olimpice, apoi visul suprem este o medalie'

www.epochtimes-romania.com
Raluca Olaru

Jucătoarea de tenis Raluca Olaru a declarat, joi, în cadrul unui eveniment în care a fost anunţată legitimarea sa la CS Dinamo, că primul hop al anului următor îl reprezintă calificarea la Jocurile Olimpice, iar apoi câştigarea unei medalii la Tokyo, potrivit Agerpres.

"Primul hop este să mă calific la Jocurile Olimpice, iar apoi, visul suprem este o medalie", a spus Olaru, numărul 43 mondial la dublu. La Jocurile Olimpice se califică automat primele 32 de jucătoare din clasamentul WTA de dublu.

Olaru speră să treacă uşor peste perioada de două săptămâni de carantină care este obligatorie pentru a participa la primul Grand Slam al anului 2021, Australian Open.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

"Încerc să nu mă concentrez pe carantină care va fi destul de grea. Vreau să mă gândesc doar la partea a doua, când vom juca turneul cu spectatori, vom putea să ne plimbăm liberi, fără mască, prin oraş. Practic vom fi ca acum un an, în condiţii normale. Eu nu mă gândesc atât de mult la vaccin. Mă bucur că putem merge în Australia şi că putem juca turnee acolo. Aşa că partea asta de carantină o văd ca pe un lucru necesar", a afirmat ea.

"Cel puţin prima jumătate a lui 2021 va fi similară cu acest an, mă refer la condiţii şi la restricţii. Încă nu s-a definitivat calendarul, dar se pare că va fi un turneu şi înainte de Australian Open", a adăugat Raluca Olaru.

Jucătorii de tenis Marius Copil şi Raluca Olaru au fost legitimaţi de CS Dinamo, ei fiind prezentaţi oficial, joi, în cadrul unui eveniment desfăşurat la complexul sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.