Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Tucan: 'PNL a câştigat 42 primării din judeţul Sibiu, cu 8 mai multe decât până acum'

AEP
alegeri locale 2020

Liderul PNL Sibiu, vicepremierul Raluca Turcan, anunţă că partidul a câştigat 42 de primării din judeţul Sibiu, cu 8 mai multe decât aveau până în prezent. De asemenea, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean a obţinut cele mai multe voturi, potrivit numărătorii paralele a PNL Sibiu.

”PNL Sibiu a câştigat 42 primării din judeţul Sibiu, cu 8 mai multe decât cele 34 pe care le conduceau colegi liberali până la alegerile din 27 septembrie. Este cel mai optimist semnal ca sibienii au încredere în noi, o dovadă că munca liberalilor este apreciată de cei în slujba cărora suntem: locuitorii acestui judeţ. Rezultatele obţinute, unele în faţa cărora, în anumite comunităţi, competitorii noştri ar trebui să tragă învăţăminte cu privire la felul în care se tratează problemele oamenilor, ne motivează, iar acest lucru se va vedea”, a scris, pe Facebook, vicepremierul Raluca Turcan, care este lider al PNL Sibiu, potrivit news.ro.

Citește și: Exit-poll CURS-Avangarde: Gabriela Firea a câştigat într-un singur sector din Bucureşti

Potrivit acesteia, câştigătorii ”vor avea de rezolvat probleme serioase”, dar vor avea alături Consiliul Judeţean şi Guvernul României.

Potrivit numărătorii paralele a PNL Sibiu, partidul a câştigat primăriile Mediaş, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copşa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Sălişte, Tălmaciu, Alma, Arpaşu de Jos, Aţel, Axente Sever, Bîrghiş, Bazna, Biertan, Blăjel, Boiţa, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoş, Marpod, Moşna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Racoviţa, Răşinari, Râu Sadului, Sadu, Şeica Mare, Şeica Mică, Şelimbăr, Slimnic, Şura Mare, Şura Mică, Tilişca.

În judeţul Sibiu au votat 42,57 % dintre alegătorii înscrişi pe liste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.