Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: Moțiunea împotriva lui Tudorel Toader a fost despre incompetență și slugărnicie

facebook.com/pg/RalucaTurcan
Raluca Turcan

Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, a afirmat, miercuri, la Parlament, după ce moțiunea simplă împotriva ministrului Justiției a fost respinsă, că PNL a dejucat „planul PSDragnea de a controla justiția”, prin votul pe care Opoziția l-a dat împotriva lui Tudorel Toader.

„PNL a dejucat astăzi planul PSDragnea de a controla total justiția și de a folosi Parlamentul în răfuiala internă din cadrul coaliției de guvernare. Moțiunea împotriva lui Tudorel Toader a primit voturile opoziției în mod trasparent și asumat. În același timp, moțiunea împotriva lui Tudorel Toader a fost despre incompetență, slugărnicie și control total asupra instituțiilor statului român. Incompetență pentru că acest ministru nu a făcut absolut nimic pentru degrevarea activității judecătorilor și pentru o justiție eficientă, pentru personalul de probațiune și pentru condiții mai bune în penitenicare.”, a afirmat Raluca Turcan, marți la Parlament.

Liderul deputaților PNL a subliniat că Tudorel Toader este unic în istoria guvernărilor post-decembriste fiind ministrul care a obținut funcția de notar prin procedură specială.

„Tudorel Toader a avut câteva decizii luate care arată incompetența și de asemenea disponibilitatea de subordonare totală față de deciziile și comenziile politice. Tudorel Toader este un min istru unic în istoria guvernările post-decembriste fiind ministrul care a obținut funcția de notar prin procedură specială în timp ce deținea funcția de ministru.”, a completat Turcan.

Camera Deputaților a respins, în plenul de miercuri, moțiunea simplă prin care PNL și USR au cerut demisia lui Tudorel Toader din funcția de ministru al Justiției.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRalucaTurcan%2Fvideos%2F2181951868728752%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.