Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, reacţie EXPLOZIVĂ după modificarea Codului de procedură penală 'Toți hoții și corupții au astăzi motiv de sărbătoare'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Liberala Raluca Turcan lansează o previziune sumbră privind justiţia din România. Reacţia şefei deputaţilor PNL vine după ce Codul de procedură penală a fost modificat ieri, în Camera Deputaţilor.

Citeşte şi: VIDEO Călin Popescu Tăriceanu, PĂZIT de jandarmi după ce a fost huiduit la Cluj

"Toți hoții și corupții au astăzi motiv de sărbătoare după ce, ieri noapte, majoritatea PSD-ALDE a schimbat în Parlament Codul de procedură penală.

O nouă sfidare fără margini comandată de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. O sfidare a românilor care își doresc o țară europeană, nu una în care viitorul copiilor lor să fie decis de condamnați și de cei cu probleme penale.

Consecințele votului PSD-ALDE vor fi de o gravitate deosebită în toată România. Astfel, cei care vor provoca accidente rutiere grave și vor fugi de la fața locului, violatorii, pedofilii sau bătăușii care vor încerca să influențeze martorii, dar pentru care nu vor exista ”probe sau indicii temeinice” vor continua să circule pe străzi, să săvârșească alte infracțiuni.

PSD și complicele ALDE au decis și că instanțele superioare trebuie să fie mai blânde cu infractorii. Dacă prima instanță va da o soluție de achitare, instanța de apel nu va putea da o altă soluție în cazul în care nu apar probe noi. Astfel, infractorii vor avea un avantaj în fața victimelor și a păgubiților.

Iar ca să fie siguri cei din PSD-ALDE că toți acești infractori vor scăpa, au limitat timpul pe care procurorii îl au pentru strângerea de probe necesare trimiterii în judecată la un an. Dar dacă dovezile incriminatoare sunt descoperite după mai mult timp?

Românii vor o țară normală. O țară în care oamenii cinstiți și muncitori să fie în siguranță pe stradă și în casele lor. Nu o țară în care majoritatea să guverneze pentru hoți, iar infractorii să se plimbe liniștiți și să fure viitorul copiilor noștri", a scris Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.