Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan a votat la Sibiu: 'Există un singur candidat la președinție care poate să aibă un guvern partener' (VIDEO)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a votat duminică la Colegiul Naţional "Octavian Goga" din Sibiu. Ea a spus că „există un singur candidat la președinție care poate să aibă un guvern partener și care să ne aducă într-o Românie în care drepturile fundamentale sunt respectate”.

„Am votat pentru o Românie în care legea-i lege pentru toți, pentru o Românie în care instituțiile să ajungă să funcționeze pentru cei mulți și nu pentru clientela politică, pentru o Românie în care instituțiile au eficiență în materie de sănătate, educație, ordine publică, siguranță, pentru o Românie în care părinții și bunicii își cresc copiii fără să se teamă că infractorii sunt puși în libertate, pentru o Românie în care dacă te duci la școală înveți carte și dacă vrei să te angajezi te angajezi pe bază de meritocrație și nu pe pile. Există un singur candidat la președinție care poate să aibă un guvern partener și care să ne aducă în această Românie în care drepturile fundamentale sunt respectate, în care românii se simt bine și în siguranță”, a spus Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.