Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: am convingerea că românii nu se vor lăsa influențați de decizia CCR

Facebook
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan susține că decizia CCR de a anula amenzile date în timpul stării de urgență este ”de-a dreptul periculoasă”. În ciuda faptului că mulți români jubilează după decizia CCR, Turcan consideră că românii vor sta în continuare la izolare și vor respecta Ordonanțele Militare.

Citește și: Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV la judecătorii CCR: O RUȘINE totală! Să nu mai existe politruci, pupincuriși și șpăgari în interiorul CCR

”Decizia CCR în privința amenzilor acordate în timpul stării de urgență este de-a dreptul periculoasă, dar avem mare noroc cu românii!

Încerc să comentez cât se poate de puțin deciziile CCR, dar suntem într-o situație cu totul și cu totul ieșită din comun, așa că nu pot să nu mă declar dezamăgită de hotărârea Curții. Am încercat prin toate mijloacele posibile să împiedicăm răspândirea virusului și da, măsurile restrictive și punitive au jucat un rol important. De aceea, cred că decizia CCR aruncă în aer o bună parte din eforturile depuse de autorități și de români în această perioadă, deopotrivă.

După cum spuneam, avem mare noroc cu românii: sunt foarte încântată să văd că nici ei nu privesc cu ochi buni decizia CCR și că, dimpotrivă, au înțeles că nimeni, absolut nimeni nu vrea să dea amenzi de dragul de a le lua banii, ci pentru a corecta un comportament. E foarte simplu, ca să spunem lucrurilor pe nume: sănătatea și siguranța românilor au depins de respectarea măsurilor impuse prin ordonanțele militare.

Mai avem câteva zile până la finalul stării de urgență și am convingerea că românii nu se vor lăsa influențați de decizia CCR și vor continua să respecte prevederile din ordonanțele militare.”, scrie Raluca Turcan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.