Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan anunţă consecinţele GRAVE ale nerespectării avertismentului celor 12 ambasade: 'Adio, Spațiul Schengen! Adio, stat de drept! Adio, prosperitate'

Stiri pe surse
Raluca Turcan

Raluca Turcan, lider de grup al deputaţilor PNL, anunţă urmări dezastruoase după modificarea Legilor justiţiei. Turcan este de părere că România este în pragul unei adevărate crize.

Citeşte şi: PREMIERĂ NAŢIONALĂ - Primul oraş din România care INTERZICE oficial Uber

 

"Oare Dragnea și majoritatea PSD-ALDE vor să redefinească DEMOCRAȚIA? Oare vor să-i învețe pe reprezentanții Belgiei, Canadei, Danemarcei, Elveţiei, Finlandei, Franţei, Germaniei, Luxemburgului, Olandei, Norvegiei, Suediei şi ai Statelor Unite ale Americii ce înseamnă stat de drept? Dragnea, Iordache și Tăriceanu trebuie să iasă din gândirea ceaușistă unde în plin totalitarism se vorbea despre ”democrație”, ”libertate” și ”pace”. Să fie foarte clar, ei au declarat război românilor cinstiți și îi apără pe infractori.

Citeşte şi: Ministerul de Interne face public BILANŢUL ALARMANT! Inundaţiile au făcut prăpăd în România

Statele occidentale cer autorităților”să evite schimbările care ar slăbi statul de drept sau capacitatea României de a lupta împotriva infracţionalităţii şi corupţiei”. Este un avertisment dur care nu ar trebui ignorat. Ministrul de externe și cel al justiției trebuie să explice importanța acestei poziționări în ședința de guvern de astăzi și dacă nu se vor lua măsuri – să demisioneze.

În urmă cu 29 de ani se putea invoca argumentul ”neamestecului în treburile interne”. Astăzi, facem parte din UE și NATO și guvernanții nu pot fragiliza întreaga comunitate pentru a-l salva pe Dragnea de pușcărie. Din păcate, majoritatea PSD-ALDE este în stare să transforme întreaga Românie într-o fortăreață. Prim-ministrul, miniștrii și apropiații din PSD-ALDE, prin acțiunile lor din Guvern și Parlament arată că sunt în stare să facă ei pușcărie în locul lui Dragnea. De ce îi trag și pe români în acest joc grotesc?

Dacă Iordache va continua atacul asupra justiției și a statului de drept, consecințele vor fi suportate de toți cetățenii României. Adio, Spațiul Schengen! Adio, stat de drept! Adio, prosperitate, stabilitate economică și socială!',a scris Raluca Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.