Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan BATE cu pumnul în masă pe tema unui guvern de uniune națională: Excludem orice colaborare cu PSD

raluca turcan

Vicepremierul Raluca Turcan exclude orice variantă de colaborare cu PSD, în contextul în care Marcel Ciolacu a spus că și-ar dori un guvern de uniune națională. „Este o dovadă de naivitate şi lipsă de ancorare în realitate”, spune Turcan, conform Mediafax.

Citește și: MUTAREA care ZGUDUIE scena politică: George Maior, în pole position pentru a fi premier interimar

Întrebată, sâmbătă, într-o conferință de presă la Sibiu, dacă un guvern de uniune națională ar fi bun pentru România, în contextul actual, Turcan a răspuns că exclude orice colaborare cu PSD.

„Este o idee care a fost lansată de domnul candidat la preşedinţia PSD, Marcel Ciolacu. Aici o să vă spun câteva lucruri foarte limpede: 1. Există un singur partid politic cu care PNL exclude orice formă de colaborare şi acela este PSD. 2. Românii au avut timp trei ani de zile să vadă ce înseamnă formulă de guvernare inventată de către PSD. 3. În momentul de faţă, reprezentarea politică a PSD s-a înjumătăţit şi credem că este o dovadă de naivitate şi lipsă de ancorare în realitate să ai pretenţia să oferi o guvernare sau să fi parte la guvernare după ce trei ani de zile ai lucrat împotriva românilor şi a partenerilor internaţionali”, a spus Raluca Turcan.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că dacă moțiunea de cenzură va fi adoptată, va propune un guvern de uniune națională până în luna noiembrie, „când sunt alegeri la termen”.

Guvernul a decis să își asume răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, iar în replică Marcel Ciolacu a declarat că social-democrații vor depune moțiune de cenzură, primii parteneri la acest demers fiind UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.