Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Raluca Turcan, CERINȚE către PSD privind asumarea răspunderii Guvernului pe buget: 'Să nu joace la ruleta rusească'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni, că PSD își propune să joace la ruleta rusească destinul românilor și este capabil să amâne bugetul pentru 2020.

”În privința acestui demers al Guvernului de asumare a răspunderii pe bugetul pentru 2020, cerem PSD să nu obstrucționeze în Parlament procedura de asumare a răspunderii, pentru că știm foarte bine că PSD își propune să joace la ruleta rusească destinul românilor și este inclusiv capabil să amâne bugetul pentru 2020”, a declarat Raluca Turcan.

De asemenea, Raluca Turcan le-a cerut partenerilor PNL să sprijine în Parlament prezența pentru simplificarea unor proceduri.

Citește și: Proiectul PNL pentru interzicerea cumulării pensiei cu salariul, mort în faşă. Nicio şansă la CCR

Al doilea semnal de alarmă e o rugăminte către parlamentarii care susțin guvernul Orban. Să sprijine în Parlament proiectele astfel încât să facem niște lucruri care până acum nu au trecut”, a spus Raluca Turcan.

Ludovic Orban le-a spus parlamentarilor PNL, la ședința BEX de luni, să nu plece în perioada următoare, deoarece vor fi prezentate angajările răspunderii asumate de Guvern, iar bugetul ar putea veni la adoptare între Crăciun și Revelion, potrivit unor surse politice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.