Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Raluca Turcan s-a plâns în PNL că nu poate colabora cu Cristian Ghinea

captura Facebook
Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, s-ar fi plâns liderilor partidului că nu poate colabora cu ministrul fondurilor europene, Cristian Ghinea (USR), spun surse liberale pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Turcan e foarte supărată, vrea o discuție în coaliție despre Ghinea. Spune că ea se trezește că trebuie să dea explicații despre pensii pe prostiile lui Ghinea și pe promisiuni făcute la Bruxelles despre care nu se discută aici. Ghinea îi trimite tot felul de solicitări scrise de consilieri și ea habar nu are ce-l interesează pe Ghinea, pentru că ăla nu discută cu ea, doar îi trimite niște mail-uri și foi la minister și atât. E foarte supărată și pentru că nu îi zice nimeni lui Ghinea că e slab ca ministru. Turcan a zis că ea nu poate colabora cu Ghinea, că mereu o pune în situații neplăcute și trebuie să afle singură lucruri care ar trebui comunicate”, spun sursele citate.

Dan Motreanu și Alexandru Nazare au spus și ei în partid că sunt nemulțumiți de anumite aspecte din PNRR, au precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.