Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan critică CNA care nu sancționează campaniile anti-vaccinare derulate de unele posturi de radio şi televiziune

Facebook
Raluca Turcan

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, critică atitudinea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), despre care spune că a fost ”absent” atunci când la unele televiziuni şi posturi de radio au fost duse campanii împotriva vaccinării, anun'[ news.ro.

”Solidaritatea ar trebui să se manifeste în spaţiul de comunicare şi la televiziuni şi radio şi social media. Dacă mă întrebaţi, cred că CNA-ul a fost absent, pentru că am avut campanii anti-vacciniste susţinute nu doar de ţări care nu au nicio legătură cu NATO şi Uniunea Europeană, care au fost întreţinute şi susţinute. Dacă mă întrebaţi pe mine, tot ceea ce înseamnă curent anti-vaccinist ar trebuit preîntâmpinat în acord cu instituţiile şi cu paginile de comunicare pe social media astfel încât să numai fim victimele unor campanii de dezinformare şi descurajare a populaţiei”, a afirmat Raluca Turcan marţi seară, la Digi 24.

Ea a subliniat importanţa solidarităţii, despre care susţine că trebuie să plece ”de la vârf, până la celula societăţii, care este familia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.