Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan dă asigurări că preşedintele liberal al CJ Sibiu va finaliza proiectul de 500 milioane euro al spitalului judeţean

Guvernul Romaniei
Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judeţean al liberalilor sibieni, a declarat sâmbătă seara, că este sigură că preşedintele Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, candidat din partea PNL pentru un nou mandat, va finaliza proiectul noului spital judeţean, o investiţie de 500 de milioane de euro, cea mai mare din judeţ de după 1989.

"Când vorbim de fonduri europene, nu poţi să nu pui degetul pe cel mai important proiect pe care judeţul Sibiu îl va avea probabil ani buni de acum înainte, şi anume construcţia unui spital judeţean nou, pe care, dacă nu aveam o preşedintă de consiliu judeţean, precum Daniela Cîmpean, care, ca micuţul soldat japonez, să ia fiecare pas tehnic, legal, pe care trebuie să-l pui la baza construcţiei acestui măreţ proiect şi dacă Guvernul României nu ar fi oferit din secunda zero acest uriaş sprijin pe fonduri europene, astăzi ar fi rămas doar o poveste. (...) 500 de milioane de euro vor fi direcţionaţi pentru construcţia acestui măreţ proiect pentru judeţul Sibiu", a spus Raluca Turcan, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cozmin Gușă – jocul și mizele reale ale moțiunii: PNL și PSD vor forma, după alegeri, un Guvern de criză

Raluca Turcan a fost prezentă sâmbătă seara la lansarea candidaţilor PNL de la Sibiu. Principalii candidaţi PNL de la Sibiu sunt actualul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, care candidează pentru al doilea mandat şi consilierul local Adrian Bibu, directorul Sălii Sporturilor "Transilvania", care încearcă să ajungă primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Atât pentru preşedinţia CJ Sibiu, cât şi pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, în cursa electorală s-au înscris câte 12 candidaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.