Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan dă lecții PSD: Guvernul Orban a reuşit cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor UE de după aderare

Facebook
Raluca Turcan

Viceprim-ministrul Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL, a declarat vineri, la Mangalia, că în decursul a nouă luni Guvernul Orban a avut cel mai mare randament în absorbţia fondurilor europene de după aderarea României la Uniunea Europeană.

Citește și: Ion Cristoiu, acuzații incendiare: Iohannis s-a dat peste cap să minimalizeze accidentul nu de dragul lui Bode, ci al lui Pahonțu

''În aceste nouă luni din 2020 am reuşit să atragem 2,2 miliarde de euro şi avem proiecte semnate pentru încă 3,2 miliarde de euro. Ca o comparaţie, între ce a fost şi ce există în momentul de faţă în România, în guvernarea PSD, anul trecut, 1 miliard de euro atraşi, în guvernarea PNL până în acest moment 5,7 miliarde de euro. Avem cea mai mare rată de absorbţie a fondurilor europene de la momentul integrării în Uniunea Europeană şi lucrul acesta arată cât de important este ca un guvern să aibă ca viziune valorificarea potenţialului României ca membră a Uniunii Europene'', a declarat Raluca Turcan, care a participat la semnarea unor contracte cu fonduri UE care vor fi derulate de către Primăria Mangalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.