Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, despre bilanțul premierului Dăncilă: 'Realitatea este mult mai ștearsă'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, critică în termeni duri bilanțul Guvernului Dăncilă.

"În acest bilanț nu se vorbește nimic despre cum PSD-ALDE vrea să pună mâna pe JUSTIȚIE. Nu se arată cum România a fost izolată pe plan internațional. Nu se amintește cum tot încearcă PSD-ALDE să NAȚIONALIZEZE PILONUL II DE PENSII. Guvernul Dăncilă a uitat că doar anul acesta 80.000 de elevi au ieșit din sistemul educațional fără o diplomă. A uitat să amintească despre creșterea prețurilor la alimente, utilități și nu a spus nimic de creșterile record ale dobânzilor la credite. Nu a pomenit nimic nici despre îndatorarea statului de pe piețele externe. PSD a promis 350 de km de autostrada până în 2020, însă a inaugurat doar 15 km în 2017 – adică 4,2% și aceștia contractați de guvernările anterioare!

Guvernul Dăncilă să spună ce a făcut pentru oamenii cinstiți! Pentru Dragnea știm ce a făcut: comisii și comitete de anchetă prin Parlament, scandal și circ în presă, OUG-uri și proiecte de legi neconstituționale sau care vin să slăbească justiția din România. Guvernarea Dăncilă a devalizat bugetele primăriilor și ale companiilor de stat profitabile. Acum vrea să-i ierte pe rău-platnici și să dea un semnal: ”cine încalcă legea și nu plătește la timp taxele – poate fi iertat/netaxat”. A promis 8 spitale regionale și unul metropolitan, iar astăzi s-a făcut că a uitat de această promisiune. A promis 2500 de creșe și grădinițe – și ele au rămas doar pe hârtie. A amânat și adoptarea legii pensiilor pe care o lasă în grija următoarelor guverne.

Cum poate Primul-ministru să facă un bilanț al guvernării – dacă nu a făcut nimic în ultimele 6 luni decât să fie ”ne-conflictuală” și să execute ordinele date de cuplul condamnat penal Dragnea-Vâlcov?", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.