Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: Discursul preşedintelui - unul european, de viziune

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Klaus Iohannis a demonstrat, încă o dată, că este preşedintele care ştie să sădească mândria şi încrederea în România - ca aliat, membru UE şi ţară în care cetăţenii români să îşi dorească să trăiască, a afirmat marţi liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan. 

"Ca om politic, voi urmări ca un preşedinte atât de respectat în străinătate să aibă un guvern care să transpună încrederea în prosperitate, prin competenţă şi dedicare interesului naţional. Am avut astăzi din partea preşedintelui Klaus Iohannis un discurs european, de viziune, care arată determinarea României de a nu abandona valorile europene. Unitatea în valori şi drepturi, alături de securitatea cetăţenilor, într-o Europă care se mobilizează pentru un rol mai activ au fost câteva mesaje cheie ale preşedintelui Klaus Iohannis", a scris Raluca Turcan, pe Facebook. 

Potrivit acesteia, "din nefericire pentru România, dacă nu se produce o schimbare în politica internă, se va crea un contrast puternic între viziunea prezentată de preşedintele României şi abordarea incoerentă şi provincială a dnei Dăncilă şi a guvernului, care transmit sub toate formele abandonarea valorilor şi a angajamentelor europene".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.