Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan: 'Eugen Teodorovici îi păcălește pentru a nu știu câta oară pe primari. Somez Guvernul să-și respecte angajamentele'

stiripesurse.ro
Raluca Turcan

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, acuză că ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici îi păcălește pentru a nu știu câta oară pe primari, refuzând să le dea banii necesari pentru școli, spitale, străzi sau utilități publice.

"Școlile, spitalele orășenești, străzile, parcurile și utilitățile sunt în administrația și responsabilitatea primăriilor. Pentru ele primăriile au nevoie de bani.

Eugen Teodorovici îi păcălește pentru a nu știu câta oară pe primari, luându-le banii necesari pentru întreținerea și modernizarea acestor servicii extrem de importante pentru oameni.

Somez Guvernul să-și respecte angajamentele și să asigure banii necesari la rectificarea bugetară pentru a nu pune primarii în situația în care să închidă școli pentru că nu sunt bani, să se scuze în fața cetățenilor că vor rămâne cu aceleași spitale învechite, cu străzi pline de gropi și fără apă curentă și canalizare în mediul rural.

Adevărata dezvoltare a României vine de la nivel local. PSD nu a scos țara din noroaie, ci, câtă vreme s-a aflat la guvernare, a împins-o înapoi în subdezvoltare, în anii 90", scrie Raluca Turcan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.