Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Turcan, despre anticipate

Guvern
turcan raluca

Vicepremierul Raluca Turcan susține că este nevoie de alegeri anticipate pentru că nu se mai ”poate merge și așa încă aproape un an”. Ceea ce ignoră Turcan este calendarul practic al organizării anticipatelor. Cel mai devreme, aceste alegeri ar putea avea loc în mai-iunie, iar alegerile la termen ar fi noiembrie-decembrie.

Practic, între alegerile anticipate și cele la termen am avea maxim 7 luni. De asemenea, trebuie menționat că în toată această perioadă, până la organizarea efectivă a alegerilor anticipate și învestirea unui nou Guvern, la Palatul Victoria va fi un Executiv cu puteri limitate. În esență, alegerile anticipate aduc 4-5 luni de Guvern cu puteri limitate și scurtează cu 6-7 luni durata de viață a actualului Parlament.

Citește și: Aroganța SUPREMĂ! Dana Budeanu: I-am dat share lui Ciolacu de la PESEDEU! V-a lămurit Dănuța! Pupi!Citește și: Aroganța SUPREMĂ! Dana Budeanu: I-am dat share lui Ciolacu de la PESEDEU! V-a lămurit Dănuța! Pupi!

”Am auzit mulți sceptici de serviciu că pun la îndoială fie utilitatea alegerilor anticipate, fie posibilitatea declanșării lor. Și unii, și alții ar trebui, totuși, să se întrebe: ce faci dacă orice măsură menită să modernizeze România este sabotată printr-o vastă rețea pesedistă plantată în toate instituțiile publice?

Suntem exact într-o astfel de situație. Avem un Parlament defect, controlat ilegitim de PSD. Este un Parlament aflat la cheremul unor politicieni vremelnici, care își servesc propriile interese. Am derapat demult și de prea multe ori în ultimii trei ani. Ce facem? “Merge și-așa” încă aproape un an? Sau punem punct și o luăm de la capăt cu alegeri parlamentare cât mai repede cu putință?”, arată Raluca Turcan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.